Vállaljuk, meglévő liftek és felvonók modernizációját.A régi elavult lifteken fődarabokat cserélünk. A felújítási munkák során leggyakrabban a hajtások, vezérlések, ajtók cseréjét, valamint esztétikai munkákat végzünk.Konfigurátorunk segítségével Ön is össze állíthatja modernizációs csomagját.

Modernizáció - Lift korszerűsítéseA legtöbb liftet körülbelül 20 év élettartamra építik, amíg használatban van , a gyártó meghatározott időközönként és időszakosan karbantartja/ellenőrzi. Amint a lift korosztályok és az eszközök megtalálása vagy áthelyezése egyre nehezebbé válik, valamint a szabályzat módosításokkal és romló teljesítménnyel, a felvonók teljes átalakítása indokolt az épület tulajdonosoknak.

Egy tipikus modernizáció magában foglalja a szabályozó berendezés, az elektromos vezetékek és gombok, a helyzetmutatók és az útmutató nyilak, emelő gépek és motorok (beleértve az ajtó üzemeltetőket is), és néha ajtót tartó pályák korszerűsítését. Ritkán cserélik a fülkevázat, síneket vagy más nehéz szerkezeteket. Az egy lift modernizáció költsége nagymértékben változhat attól függően, milyen típusú berendezést kell elhelyezni.

A felvonó modernizáció nagyban növelheti a működési megbízhatóságot ha a mechanikus relék és kapcsolatok helyett félvezető-elektronikát alkalmaznak. Az út minősége javítható ha motor-generátor-alapú meghajtó típusok helyett változó feszültség, változó frekvencia (V3F) meghajtókat alkalmaznak, amely majdnem tökéletes gyorsulást és lassulást ad. Az utasok biztonsága is javult azáltal, hogy aktualizálják a rendszereket és berendezéseket hogy megfeleljenek az aktuális szabályzatnak.